طراحي و اجراي تجهيزات آشپزخانه صنعتي

۲ بازديد

سوالات اوليه در مورد تجهيز يك رستوران در ارتباط تجهيزات آشپزخانه صنعتي اينگونه مطرح ميشود: چه كاري قرار است انجام شود؟ خدمات ارايه دهنده چيست؟ ۱)سنتي ۲)نيمه مكانيزه ۳)مكانيزه ۴)غذاهاي استريل ۵)غذاهاي منجمد ۶)غذاهاي نيمه آماده ۷)غذاهاي آماده مصرف 
در ابتدا مساله ايي كه مهم ميباشد: -ارائه يك غذاي سالم، فاقد هرگونه آلودگي با بهترين كيفيت ميباشد.
سلف سرويس

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.