شنبه ۲۳ بهمن ۹۵ | ۱۲:۳۶ ۲ بازديد
سوالات اوليه در مورد تجهيز يك رستوران در ارتباط تجهيزات آشپزخانه صنعتي اينگونه مطرح ميشود: چه كاري قرار است انجام شود؟ خدمات ارايه دهنده چيست؟ ۱)سنتي ۲)نيمه مكانيزه ۳)مكانيزه ۴)غذاهاي استريل ۵)غذاهاي منجمد ۶)غذاهاي نيمه آماده ۷)غذاهاي آماده مصرف
در ابتدا مساله ايي كه مهم ميباشد: -ارائه يك غذاي سالم، فاقد هرگونه آلودگي با بهترين كيفيت ميباشد.